Het Bloemenhof

Onze bloemenwinkel in het Hof van Noortwijck

Sinds 1981 zijn wij gevestigd in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen. We hebben een naamsbekendheid opgebouwd in de gehele Bollenstreek en daarbuiten.

Onderscheidend als bloemist

Wij onderscheiden onszelf vooral door onze betrokkenheid. Bloemen brengen een boodschap over, ze kunnen woorden versterken of overtreffen. Bloemen kunnen diverse gelegenheden en locaties verrijken. Als bloemist is het belangrijk om goed te luisteren naar klanten en hun wensen te vertalen in een boeket of krans. Soms weten klanten zelf nog niet goed wat ze willen. Er is dan tijd en aandacht voor de juiste samenstelling in kleur en vorm.

Ons team vertaalt dit goed

Tevreden klanten zijn dan het resultaat. En dit sluit aan bij onze missie. Niet voor niets hebben wij vaste klanten die door middel van een abonnement van onze bloemen genieten. Deze worden bij de klant thuisgebracht. Heeft u interesse in een abonnement? Informeer hiernaar in de winkel.

Daarnaast hebben wij prettige samenwerkingen met bedrijven die wij van verse boeketten voorzien. Wij zijn goed bereikbaar en houden ons aan de gemaakte afspraken. Denk hierbij aan afspraken met uitvaartondernemingen en nabestaanden die hun wensen en behoeften met ons afstemmen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en werken met een enthousiast team van 9 personen. Iedereen is in het bezit van de juiste vakdiploma’s en heeft passie voor het vak. De jongste medewerker is 19 jaar en de oudste medewerker 58 jaar. Een divers team dus!

 

Het Bloemenhof

Over Annemiek

Sinds 2017 ben ik eigenaar van Het Bloemenhof. In 1992 begon mijn grote avontuur in de bloemen bij de voormalige eigenaar van Het Bloemenhof. Daar heb ik 25 jaar met veel plezier gewerkt. In 2017 kon ik het bedrijf overnemen. En daar heb ik nog geen moment spijt van! Met mijn passie voor bloemen en de liefde voor het vak hoop ik dat ik nog heel wat jaren door mag gaan.

Mijn interesse voor het vak begon tijdens de vierjarige opleiding aan de tuinbouwschool. Het vervolg daarop was het KMBO. Daar heb ik mijn bloemisten diploma gehaald. Door diverse stages en het werken in de branche op de zaterdagen heb ik veel ervaring opgedaan.

Zo ben ik dus uiteindelijk terechtgekomen bij De Bloemenhoek, nu Het Bloemenhof. Hier heb ik heel veel geleerd en geen dag was saai; iedere dag is anders. Het mooie van ons vak is dat je een bijdrage kunt leveren aan het mooiste dat je iemand kunt geven: BLOEMEN!
Het Bloemenhof

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

› Neem contact op
› Bel 071 - 3615712